ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Νεντελτσεάρου

Ο Νεντελτσεάρου κατά την άφιξη του για την ΑΕΚ
Ο Νεντελτσεάρου κατά την άφιξη του για την ΑΕΚ Ο ΝΕΝΤΕΛΤΣΕΑΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ο 24χρονος Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός, Ιουνούτ Νεντελτσεάρου, προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/10) στο Ελ. Βενιζέλος για λογαριασμό της ΑΕΚ. 

Στο τελικό της στάδιο βαίνει η απόκτηση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου για την ΑΕΚ. Ο 23χρονος Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/10) στο Ελ. Βενιζέλος για λογαριασμό της Ένωσης μετά από ένα πολύωρο ταξίδι όπου έπρεπε να αλλάξει τέσσερις πτήσεις για να έρθει στη χώρα μας.

Ο στόπερ της Ούφα ήταν ο εκλεκτός του Δικεφάλου για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και η ΑΕΚ ενήργησε γρήγορα για να τον φέρει στην Αθήνα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους "κιτρινόμαυρους". Τη Δευτέρα (5/10) θα περάσει από εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και θα ανακοινωθεί.

Ο Νεντελτσεάρου έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στην Ούφα από το 2018, όταν και τον απόκτησε από την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Την φετινή σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα μετράει ήδη εννέα συμμετοχές.

Την ίδια ώρα είναι έντεκα διεθνής με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας και αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της χώρας του για το Nations League κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Αυστρία.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ