ΑΕΚ

Διαψεύδει η ΑΕΚ τα σενάρια για Λουτσέσκου και Ράσταβατς

Al Hilal's head coach Razvan Lucescu gives instructions from the side line during the Club World Cup soccer match between Al Hilal FC and ES Tunis at Jassim Bin Hamad Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Al Hilal's head coach Razvan Lucescu gives instructions from the side line during the Club World Cup soccer match between Al Hilal FC and ES Tunis at Jassim Bin Hamad Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Σενάριο στη Ρουμανία αναφέρει ότι ο Λουτσέσκου είναι το πρώτο όνομα στη λίστα των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΑΕΚ, για την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Χιμένεθ. Άμεση διάψευση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, όπως και για τον Ράσταβατς.

Η ρουμανική ιστοσελίδα "gsp.ro" αναφέρει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το πρώτο όνομα στη λίστα της ΑΕΚ, αν αποχωρήσει ο Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της Ένωσης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο πλευρών είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης και νυν παράγοντας της ΑΕΚ, Γιάννης Παπαδημητρίου.

Μάλιστα το δημοσίευμα συγκρίνει τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ με τον πατέρα του, Μιρτσεά Λουτσέσκου, ο οποίος μετά από 12χρόνια παρουσίας του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΑΕΚ έχει στα υπόψιν της και τον νυν τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς.

Άμεση ήταν η διάψευση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έκανε λόγο για... παραμύθια και πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εν ολίγοις, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τονίζουν κατηγορηματικά πως δεν υφίσταται κανένα σενάριο ούτε για τον Λουτσέσκου, ούτε για τον Ράσταβατς αναφορικά με τον πάγκο της ομάδας.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΑΕΚ ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ