ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη Ριζούπολη τα δύο εντός έδρας ματς με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα

Η Ριζούπολη
Η Ριζούπολη INTIME

Τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ κόντρα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα θα πραγματοποιηθούν στη Ριζούπολη, καθώς παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Ένωσης δεν κατέστη εφικτό να διεξαχθούν στην OPAP Arena.

Η Ριζούπολη θα είναι η έδρα της ΑΕΚ στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν στη Super League κόντρα σε Βόλο (27/8) και ΠΑΣ Γιάννινα (4/9).

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες όλο αυτό το διάστημα για να προλάβει η OPAP Arena να είναι έτοιμη για τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια, τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Έπειτα από εξονυχιστικά λεπτομερή ανάλυση όλων των δεδομένων κι εξάντληση όλων των πιθανοτήτων σε σχέση με το νέο γήπεδο, στην Ένωση κατέληξαν πως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα μπορούσε να γίνει αυτό, δε θα ταίριαζαν με την ιστορική περίσταση της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στον βαθμό που απαιτείται.

Μάλιστα, σαν ιδέα εξετάστηκε να γίνουν τα παιχνίδια στα Σπάτα (Σεραφείδιο), αλλά αποκλείστηκε λόγω της χωρητικότητας του γηπέδου. Το πιθανότερο πλέον είναι να γίνει το πρώτο ματς της Ένωσης στην OPAP Arena στην 1η Οκτωβρίου με τον Ιωνικό για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ