ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα ραντάρ της Ένωσης ο 20χρονος μέσος, Βάσκο Σόουζα, σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο

ΑΕΚ: Στα ραντάρ της Ένωσης ο 20χρονος μέσος, Βάσκο Σόουζα, σύμφωνα με πορτογαλικό Μέσο
Ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Βάσκο Σόουζα SCOUTSOURCED YOUTUBE CHANEL

Τα μάτια του στραμμένα στον 20χρονο Βάσκο Σόουζα είχε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, στο ματς της Κ21 της Ελλάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Πορτογαλίας.

Μέσω ποσταρίσματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μπρούνο Άλβες γνωστοποίησε την παρουσία του στο Γκιμαράες, προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της εθνικής Πορτογαλίας Κ21 κόντρα στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία της Ελλάδας, ένα ματς που η χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου έδειξε την ανωτερότητά της επικρατώντας με 2-0.

Ωστόσο, όπως αναφέρει Πορτογάλος δημοσιογράφος του μέσου Golaco TV, η παρουσία του αθλητικού διευθυντή συνδυάστηκε και με το scouting στον κεντρικό της γηπεδούχου ομάδας, Βάσκο Σόουζα, με την περίπτωσή του να μην αποκλείεται να συνδέεται με την περαιτέρω ενίσχυση της ΑΕΚ Β΄, μέχρι να είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του στο βασικό ροτέισον της πρώτης ομάδας.

Ο επιτελικός μέσος που αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο, διακρίνεται για την ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, καθώς, επίσης, και να τις ολοκληρώνει ο ίδιος πατώντας περιοχή.

Ο 20χρονος αποτελεί προϊόν της περίφημης ακαδημίας της Πόρτο, ενώ τη φετινή σεζόν αποτελεί βασικό μέλος της Β ομάδας των "Δράκων", πραγματοποιώντας -μέχρι στιγμής- 6 συμμετοχές, σκοράρωντας και 1 γκολ.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Πορτογάλου δημοσιογράφου:

"Ο Βάσκο Σόουζα φημολογείται για την ΑΕΚ. Σε μια πιο σοβαρή σημείωση, ο Μπρούνο Άλβες ήταν στις κερκίδες και νομίζω ότι αρκετοί Πορτογάλοι παίκτες της U21 τράβηξαν την προσοχή του".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ