ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Στα γραφεία της ΠΑΕ ο Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και επίκειται συνάντησή του με όλα τα σημαντικά στελέχη της ομάδας, με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στο τελευταίο 24ωρο στο θέμα του προπονητή.

Καυτό είναι το ρεπορτάζ στην ΑΕΚ το τελευταίο 24ωρο, με την ισοπαλία με τον Βόλο το βράδυ της Δευτέρας στην Ριζούπολη (2-2) να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, τον Μάσιμο Καρέρα να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία και τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι μία ανάσα από το να αρχίσει την 4η θητεία του στην Ένωση.

Όλες αυτές οι εξελίξεις έφεραν μάλιστα τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (23/12), με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να φέρεται να έχει προγραμματίσει συνάντηση με όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη του Δικεφάλου για να συζητήσουν τα δρώμενα εντός της ομάδας.

Όλα αυτά μάλιστα και ενώ είναι πολύ πιθανό εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την τρίτη επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ