ΑΕΚ: Σύντομα η ανακοίνωση για επέκταση του Νίκολιτς, τι ισχύει με το μέλλον του Γίοβιτς

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε στην εκπομπή BIG 4 by Betsson ότι πολύ άμεσα θα ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ ΑΕΚ και Μάρκο Νίκολιτς, αλλά και τι ισχύει με την περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς
Η ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την επέκταση συνεργασία της με τον Μάρκο Νίκολιτς και επιθυμεί να “δέσει” και τον Λούκα Γίοβιτς.
Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στην εκπομπή BIG 4 by Betsson για τα δύο “καυτά” κιτρινόμαυρα ζητήματα.
Ο Μάρκο Νίκολιτς βρίσκεται στην Αθήνα και ετοιμάζονται τα τελευταία διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η επέκταση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών μέχρι το 2029. Αυτή θα είναι η πρώτη από τις πολλές ανακοινώσεις που φιλοδοξεί να κάνει η ΑΕΚ, αφού δουλεύει και υποθέσεις που αφορούν τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών.
Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν και εξελίξεις με τον Λούκα Γιόβιτς. Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη απέναντι του και θέλει να του προτείνει συμβόλαιο έως το 2029. Γενικά η Ένωση έχει “κυκλώσει” αυτή την ημερομηνία και θέλει οι ακρογωνιαίοι λίθοι της, σε διοίκηση και παίκτες να είναι κάτοικοι Φιλαδέλφειας μέχρι εκείνη τη σεζόν.
Ως προς τον Σέρβο επιθετικό, η ρήτρα του είναι κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ και υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα