ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σενάριο από το Μεξικό για τον Μάρκο Φαμπιάν που είχε συνεργαστεί με τον Αλμέιδα στην Τσίβας

Ο Μάρκο Φαμπιάν με τη φανέλα της εθνικής Μεξικού
Ο Μάρκο Φαμπιάν με τη φανέλα της εθνικής Μεξικού 2018 MARCIO JOSE SANCHEZ/AP IMAGES

Δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει πως ο Μάρκο Φαμπιάν είναι σε επικοινωνία με τον Ματίας Αλμέιδα για να συνεργαστούν στην ΑΕΚ. Οι δύο τους είχαν συνυπάρξει στην Τσίβας τη σεζόν 2015-16.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει πιάσει δουλειά και καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την ΑΕΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ένωσης, ενώ είναι λογικό να έρχονται στο προσκήνιο διάφοροι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Αργεντινός προπονητής και τους γνωρίζει καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μεξικό, ο επιτελικός μέσος, Μάρκο Φαμπιάν, είναι σε επικοινωνία με το νέο προπονητή του Δικεφάλου για να συνεργαστούν τη νέα σεζόν στη χώρα μας. Ο 32χρονος Μεξικανός αγωνίζεται από τον Ιανουάριο στη Μαζατλάν και σε 12 παιχνίδια μετράει ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Ξεκίνησε από την Τσίβας Γκουαδαλαχάρα κι ακολούθως έπαιξε σε Κρουζ Αζούλ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φιλαδέλφεια Γιούνιον και Αλ Σάαντ. Με την εθνική Μεξικού έχει μετρήσει 43 συμμετοχές και εννέα γκολ. Με τον Αλμέιδα, ο Φαμπιάν συνεργάστηκε στην Τσίβας τη σεζόν 2015/16 και είχε τρία γκολ και μια ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ