ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σαχτάρ και Ιντερνασιονάλ συμφώνησαν για νέο δανεισμό του Βιτάο

Ο Βιτάο με τη φανέλα της Σαχτάρ
Ο Βιτάο με τη φανέλα της Σαχτάρ 2020 ANTONIO CALANNI / AP PHOTO

Η Ιντερνασιονάλ ήρθε σε συμφωνία με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για νέο δανεισμό του Βιτάο μέχρι τον Ιουνίου 2023. Για τον 22χρονο στόπερ είχε ενδιαφερθεί θερμά η ΑΕΚ.

Αρνητική κατάληξη είχε η υπόθεση του Βιτάο για την ΑΕΚ, καθώς η Ιντερνασιονάλ έδωσε τα χέρια με τη Σαχτάρ για νέο δανεισμό του 22χρονου κεντρικού αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Έτσι η Ένωση στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για τα μετόπισθεν.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ξεχωρίσει τον νέο κεντρικό αμυντικό ως έναν από τους εκλεκτούς τους για την κιτρινόμαυρη άμυνα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην πατρίδα του, χρησιμοποιώντας τη "φόρμουλα" που διατήρησε η FIFA για τους ξένους παίκτες που παίζουν σε Ρωσία και Ουκρανία, οι οποίοι μπορούν να θέσουν σε αναστολή τα συμβόλαιά τους λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Βιτάο έχει συμβόλαιο με τη Σαχτάρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο παίκτης φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την Ένωση, όμως οι Βραζιλιάνοι κινήθηκαν ταχύτατα και ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τους Ουκρανούς.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ