ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ρεκόρ δωδεκαετίας στα διαρκείας με 16.043 πωλήσεις

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Super League Interwetten
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Super League Interwetten PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις στα διαρκείας έφτασαν τις 16.043 κάτι που αποτελεί ρεκόρ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του στην ομάδα, την οποία την έδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς συνολικά πωλήθηκαν 16.043 εισιτήρια διαρκείας, κάτι που ξεπέρασε τις προσδοκίες των ιθυνόντων της Ένωσης.

Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η καλύτερη για την ΑΕΚ από την επιστροφή της από τη Γ' Εθνική, αλλά και τα περισσότερα από τη σεζόν 2009-10. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα, δείχνοντας ότι βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Υπενθυμίζεται ότι το όριο προσέλευσης στα γήπεδα (όπως και το ΟΑΚΑ) είναι 25 χιλιάδες θεατές. Η συγκεκριμένη επίδοση συνδέεται με την προτεραιότητα για τα διαρκείας της επόμενης χρονιάς, αλλά και την ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ