ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ψάχνει το γιατρικό της στο Βικελίδης απέναντι στον Άρη

Ο Αργύρης Γιαννίκης Eurokinissi Sports

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ψάχνουν το γιατρικό τους από τις αγωνιστικές αποτυχίες και την εσωστρέφεια. Οι σκέψεις του Γιαννίκη για την ενδεκάδα της Ένωσης στο Χαριλάου.

Η ΑΕΚ ψάχνει μια νίκη βάλσαμο απέναντι στον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/02, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), μετά την τρίτη διαδοχική ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Βόλο, η οποία διατάραξε για μια ακόμα φορά την ηρεμία του κιτρινόμαυρου οργανισμού.

Η Ένωση ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα επαναφέρει ως ένα βαθμό την ηρεμία στην ομάδα, ενόψει της συνέχειας και κυρίως την κρίσιμη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας, τον μόνο στόχο στον οποίο η ΑΕΚ είναι ακόμα “ζωντανή”.

Απέναντί της βρίσκει μια ομάδα που είναι σε παρόμοια κατάσταση και για την οποία είναι πολύ πιθανό να δρομολογηθούν σε εξελίξεις σε περίπτωση που η Ένωση φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης σε σχέση με το παιχνίδι με τον Βόλο δεν υπολογίζει στον Στάνκοβιτς, ο οποίος είχε έναν ερεθισμό στο γόνατο και αποφασίστηκε να μείνει εκτός.

Φυσικά από την αποστολή απουσιάζει και ο Άμραμπατ, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Άρη, όπως και οι Γαλανόπουλος και Λάτσι. Εκτός έμειναν και οι Ανσαριφάρντ και Μοχαμάντι που είχαν υποχρεώσεις με την εθνική Ιράν.

Σε σχέση με τον Βόλο έχουν επιστρέψει οι Βράνιες, Σιμόες και Τσιντώτας οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να πάρουν και φανέλα βασικού, όπως και ο Μάνταλος, ο οποίος όμως το πιθανότερο θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή, καθώς έχει μόνο μια προπόνηση στα πόδια του.

Τουλάχιστον τρεις αλλαγές σε σχέση με τον Βόλο

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα διατηρήσει τον σχηματισμό της ομάδας σε 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Στάνκοβιτς. Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας, Χατζισαφί στο αριστερό και τους Βράνιες και έναν εκ των Τζαβέλλα ή Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή ο Σιμόες θα επιστρέψει στο πλάι του Σιμάνσκι. Από εκεί και πέρα, με βάση τις απουσίες που έχει η ομάδα στην αιχμή, την τριάδα πίσω από τον Αραούχο που θα αγωνιστεί στην κορυφή, θα συνθέσουν οι Γέβτιτς στο “10”, Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά και Στίβεν Τσούμπερ στα δεξιά. Πρόκειται δηλαδή για την ίδια τετράδα με αυτή απέναντι στον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ