ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρόβλημα στον προσαγωγό ο Τσούμπερ, ανησυχία ενόψει Ολυμπιακού

Ο Στίβεν Τσούμπερ
Ο Στίβεν Τσούμπερ EUROKINISSI SPORTS

Νοκ-άουτ από τα ματς της Ελβετίας με Ιταλία και Βουλγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τέθηκε ο Στίβεν Τσούμπερ λόγω προβλήματος στον προσαγωγό, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ανησυχούν ενόψει του ντέρμπι με Ολυμπιακό.

Χωρίς τον Στίβεν Τσούμπερ θα πορευτεί η εθνική Ελβετίας στο φινάλε της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, με το ιατρικό επιτελείο να διαπιστώνει πρόβλημα στον προσαγωγό για τον μέσο της ΑΕΚ που θα τον κρατήσει αναγκαστικά εκτός από τους αγώνες με Ιταλία (12/11, εκτός έδρας) και Βουλγαρία (15/11, εντός έδρας), όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

"Μετά από εξέταση του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας, ο Στίβεν Τσούμπερ διαγνώστηκε σήμερα με τραυματισμό στους προσαγωγούς. Έτσι ο Τσούμπερ μένει εκτός για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κληθεί άλλοι ποδοσφαιριστές", αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ελβετίας.

Σημειώνεται πως ο Τσούμπερ έπαιξε με αυτό το πρόβλημα στο ματς του περασμένου Σαββάτου (06/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, κατόπιν δικής του επιθυμίας, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας για θεραπεία.

Φυσικά, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει έκδηλη ανησυχία καθώς το επόμενο ματς της Ένωσης είναι το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten, στις 21 Νοεμβρίου, με την ΑΕΚ να μην θέλει σε καμία περίπτωση να στερηθεί των υπηρεσιών του υπερπολύτιμου Ελβετού μεσοεπιθετικού απέναντι στους Πειραιώτες.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ