ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Κριχοβιακ, αποφόρτιση για τρεις

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Κριχοβιακ, αποφόρτιση για τρεις
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ενώ οι Αραούχο, Άμραμπατ και Σιμόες ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/03) η προπόνηση της ΑΕΚ και δίχως αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπό της ήταν ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ο Πολωνός μέσος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ στα Σπάτα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τον καλωσορίζει στην ομάδα και να μιλά για εκείνον πριν την έναρξη της προπόνησης.

"Να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας έναν νέο ποδοσφαιριστή τον οποίο όλοι τον γνωρίζετε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του ποιοτητα και προσωπικότητα βρίσκεται ανάμεσά μας, όπως και εκείνος πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί βρίσκεται σε μια ομάδα στην οποία θα βρει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσωπικότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα οι Σέρχιο Αραούχο, Νόρντιν Άμραμπατ και Αντρέ Σιμόες ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί σε εβδομαδιαία βάση.

Για κανέναν από τους τέσσερις δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αφού όλοι αναμένεται να προπονηθούν κανονικά την Πέμπτη (17/03).

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ