ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προσπάθεια να αποχωρήσει ο Νταντσένκο, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας

Ο Όλεγκ Νταντσένκο με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Όλεγκ Νταντσένκο με τη φανέλα της ΑΕΚ INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να ψάχνουν τρόπο να απεμπλακούν από τον Όλεγκ Νταντσένκο, προσπαθώντας να τον παραχωρήσουν σε κάπιοια χώρα που είναι ενεργό το μεταγραφικό παζάρι. Οι μεταγραφές των Ζούμπερ και Γέφτιτς ενίσχυσαν με αμείωτους ρυθμούς τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Μπορεί να έχει λήξει το μεταγραφικό παζάρι ωστόσο στην ΑΕΚ δεν έχουν ολοκληρώσει τη δουλειά στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Ήδη η Ένωση έχει απαλλαχθεί από ένα "βαρίδι", καθώς το συμβόλαιο του Σιμάο λύθηκε χθες (31/08).

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παλεύουν να βρουν ομάδα (από χώρες που είναι ανοικτό το μεταγραφικό παράθυρο και για τους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαια) προκειμένου να παραχωρηθεί έστω με τη μορφή δανεισμού ο Όλεγκ Νταντσένκο. Το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στο ρωσικό πρωτάθλημα, όπου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι μεταγραφές των Ζούμπερ - Γέφτιτς εκτόξευσαν τα εισιτήρια

Παράλληλα οι διοικούντες της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την κίνηση που υπάρχει στα εισιτήρια διαρκείας. Η έλευση των Ζούμπερ και Γέφτιτς έφεραν τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας στους πρώτους ρυθμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες δύο ημέρες έφυγαν 300 εισιτήρια διαρκείας.

Ήδη οι πωλήσεις των εισιτηρίων έχουν ξεπεράσει τις 11 χιλιάδες και αν συνεχιστεί ο ρυθμός τα εισιτήρια διαρκείας θα ξεπεράσουν τα αντίστοιχα νούμερα προ κορονοϊού. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογιστούμε το πρόβλημα με τον κορονοϊό και το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και τον πρόωρο αποκλεισμό από το Europa Conference League. Υπενθυμίζεται ότι το όριο προσέλευσης θεατών είναι οι 25 χιλιάδες θεατές.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ