ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προσφέρει στον Μπεναβίδες 1.250.000 ευρώ για τρία χρόνια σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ο Κάρλος Μπεναβιδέζ
Ο Κάρλος Μπεναβιδέζ @ 2017 DOLORES OCHOA / AP IMAGES

Η ΑΕΚ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον 24χρονο Ουρουγουανό αμυντικό μέσο, Κάρλος Μπεναβίδες, με απολαβές 1.250.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, εφόσον μείνει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Θέσαρ Λουίς Μέρλο με νέα ανάρτησή του στο Twitter έδωσε νέες λεπτομέρειες για την πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για την απόκτηση στον 24χρονο Ουρουγουανό μέσο, Κάρλος Μπεναβίδες.

Συγκεκριμένα στη νέα ανάρτησή της αναφέρει ότι η ΑΕΚ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο με απολαβές 1.250.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο (τρία χρόνια).

Στο μεταξύ στην ίδια ανάρτηση, ο Αργεντινός δημοσιογράφος αναφέρει ότι η Ιντεπεντιέντε ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, στην προσπάθειά της να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο Μπεναβίδες έχει αγωνιστεί 10 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι διεθνής πέντε φορές με την Κ23 της Ουρουγουάης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ