ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΚ: Προς sold out το εορταστικό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΑΕΚ: Προς sold out το εορταστικό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού στις 20 Μαρτίου και η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στο Βόρειο Πέταλο του γηπέδου κι έτσι ετοιμάζεται για sold out.

Η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό παιχνίδι μέσα στο διάλειμμα του Μαρτίου (συγκεκριμένα στις 20 του μήνα) με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τις εορταστικές εκδηλώσεις των Κυπρίων για τα 70 χρόνια, αλλά και της Ένωσης που θα συμπληρώσει τα 100 στις 13 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Κυπρίων το βόρειο πέταλο που θα καθίσουν φιλοξενούμενοι οπαδοί έχει εξαντληθεί και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού: "Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια φιλικού αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών για την κερκίδα φιλοξενουμένων (βόρειο πέταλο) έχουν εξαντληθεί.

Προτρέπουμε τους φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το γήπεδο ότι μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια στους τομείς 101 της Δυτικής κερκίδας και 703 της Ανατολικής κερκίδας οι οποίοι εφάπτονται με το βόρειο πέταλο.

Τιμές εισιτηρίων:

Δυτική Κερκίδα VIP: €40

Δυτική, Ανατολική, Νότια κερκίδα: €15

Δυτική, Ανατολική, Νότια κερκίδα Παιδικό: €5

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου έχουν ανανεωθεί αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ & ΩΡΑΡΙΟ

Εισιτήρια διατίθενται στα Apollon Official Store αλλά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας https://tickets.apollon.com.cy.

Το ωράριο του καταστήματος στην οδό Γλάδστωνος 69:

Σάββατο: 9:00–14:30
Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΟ
Τρίτη: 09:00-13:00, 15:00–19:00
Τετάρτη: 09:00–13:30

Το ωράριο του καταστήματος στο στάδιο “Αλφαμέγα”:

Σάββατο: 9:00–13:00
Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΟ
Τρίτη: 15:00–19:00
Τετάρτη: 16:30–19:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια επικοινωνήστε στο 25351954".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ