ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προπονητής τερματοφυλάκων της Β' ομάδας ο Μιχαηλίδης, υπεύθυνος για τους κίπερ των ακαδημιών ο Χιώτης

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης
Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης INTIME

Η ΑΕΚ έδωσε νέους ρόλους σε Χρυσόστομο Μιχαηλίδη και Διονύση Χιώτη. Ο πρώτος αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Β', ενώ ο δεύτερος θα είναι ο υπεύθυνος για τους μικρούς κίπερ των ακαδημιών.

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΚ Β' την επόμενη σεζόν, μετά και την έλευση του Κάρλος Άνχελ Ρόα, ο οποίος θα είναι ο προπονητής των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, μετά την έλευση του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα, ένας άλλος πρώην φύλακας άγγελος της Ένωσης, ο Διονύσης Χιώτης, αναλαμβάνει υπεύθυνος προγράμματος ανάπτυξης των ακαδημιών. Η Ένωση προχωράει ένα πλάνο που αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες ειδικά για τους γκολκίπερ, βάσει του οποίου θα δουλεύουν όλοι οι υπεύθυνοι στα διάφορα τμήματα υπό την επίβλεψη και τη καθοδήγηση του Χιώτη. Εκείνος με τη σειρά του θα έχει συνεργασία με τον Μιχαηλίδη, για την προώθηση των νέων παικτών στη δεύτερη ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να δώσουν τα κλειδιά στο νέο αυτό πρότζεκτ σε δύο δικά τους παιδιά, τα οποία όμως έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους με τη δουλειά τους στην Ένωση.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ