ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προφορική συμφωνία με Φράνσον

Ο Αλεξάντερ Φράνσον με τη φανέλα της Σουηδίας
Ο Αλεξάντερ Φράνσον με τη φανέλα της Σουηδίας PHOTO BY ANDREW SURMA / NURPHOTO VIA AFP

Η ΑΕΚ βάζει πλώρη για να φορέσει βέρες με τον Σουηδό μέσο που έχει μείνει ελεύθερος από τα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με πηγές του SPORT24 από τη Σουηδία -άλλωστε υπήρχε και σχετικό δημοσίευμα νωρίτερα- η ΑΕΚ προχωρά στην απόκτηση του μέσου Αλεξάντερ Φράνσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ στις 31 του περασμένου Δεκέμβρη.

Ο Φράνσον είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και πριν από μία τριετία, ωστόσο τότε δεν βρέθηκε ο τρόπος για την απόκτησή του. Μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αποφασίστηκε εν τέλει να γίνει η κίνηση για ποδοσφαιριστή και ο Σουηδός ήταν μια εύκολη λύση καθώς δεν χρειάζεται η υπόθεσή του να ολοκληρωθεί απόψε.

Τώρα αν αυτή η κίνηση είναι και η επιθυμητή για την ομάδα και τον Αργύρη Γιαννίκη ή αν γίνεται εν μέσω πίεσης για όσα συνέβησαν από χθες μετά την επίσημη ενημέρωση για τη μη πραγματοποίηση άλλης προσθήκης, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία από τη χρησιμοποίησή του και το πως θα ταιριάξει με την ομάδα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε συναδέλφους στη Σουηδία, έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ και περιμένει τα διαδικαστικά για να έρθει στην Ελλάδα.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ