ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προχωρημένο ενδιαφέρον για Τσιφτσή

Ο Αντώνης Τσιφτσής με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης
Ο Αντώνης Τσιφτσής με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ έχει βολιδοσκοπήσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνη Τσιφτσή και δεν αποκλείεται να προχωρήσει για την απόκτησή του ακόμα και τον Ιανουάριο.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει στραφεί στην προετοιμασία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, ωστόσο έχει ξεκινήσει ήδη η προεργασία για την ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του Αντώνη Τσιφτσή, για το όνομα του οποίου είχαμε αναφερθεί στο "Show Must Go On" από τις 28 Οκτωβρίου, του 22χρονου τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την περίπτωσή ακόμα και από τον Γενάρη, με γνώμονα όμως το καλοκαίρι.

Η αναφορά στον Αντώνη Τσιφτσή σο 47:10

Ο Τσιφτσής προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των Αρκάδων, ενώ έχει παιχνίδια στα πόδια του, παρά την "ύπαρξη" του Νίκου Παπαδόπουλου. Την περσινή σεζόν κάθισε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του για 17 παιχνίδια, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του στα επτά από αυτά.

Τη φετινή σεζόν έχει παίξει μέχρι στιγμής τέσσερα παιχνίδια, κρατώντας το μηδέν σε μόλις ένα, στη μοναδική νίκη που πέτυχαν οι Αρκάδες στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ