ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προχωράει η υπόθεση του Χατζησαφί

Ο Χατζισαφί από την παρουσία του σε προπόνηση του Ολυμπιακού
Ο Χατζισαφί από την παρουσία του σε προπόνηση του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Η ΑΕΚ προχωράει την υπόθεση του 31χρονου Ιρανού, Εχσάν Χατζησαφί, για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας της και είναι κοντά στην οριστική συμφωνία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Σε έναν παλιό γνώριμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από το πέρασμα του σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, στρέφεται η ΑΕΚ για την ενίσχυση του αριστερού της άκρου.

Οι "κιτρινόμαυροι" προχωράνε την υπόθεση του 31χρονου Ιρανού, Εχσάν Χατζησαφί, ο οποίος είχε προταθεί εδώ και αρκετές μέρες στην ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Σπεαχάν της πατρίδας του, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2022. Πέρυσι είχε τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 27 ματς. Στο συμβόλαιό του όμως υπάρχει ρήτρα σύμφωνα με την οποία μπορεί να μείνει ελεύθερος ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα γνωρίσαμε τον Χατζισαφί να παίζει αποκλειστικά ως αριστερό μπακ σε Πανιώνιο (2017-18) και Ολυμπιακό (2018-19). Τα τελευταία χρόνια όμως σε αυτή τη θέση αγωνίζεται κυρίως στην εθνική ομάδα του Ιράν αφού στις ομάδες που έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του, από το 2018 και μετά, παίζει αριστερό εξτρέμ ενώ έχει κάνει πολλά παιχνίδια και ως επιτελικός μέσος.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ