ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πλήγμα με τον Τζαβέλλα, εκτός για 1 με 1,5 μήνα

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ολοκλήρωσε το χειρουργείο, του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1 με 1,5 μήνα.

Χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα θα αγωνιστεί η ΑΕΚ το επόμενο διάστημα. Ο έμπειρος στόπερ υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο αριστερό χέρι με χρήση μικροσκοπίου, καθώς είχαν πειραχτεί τένοντας, νεύρα και φλέβα, ύστερα από χτύπημα σε τζάμι στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού.

Ο 34χρονος αμυντικός θα πάρει τη Δευτέρα (19/09) εξιτήριο, ενώ του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Τζαβέλλας δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας το επόμενο διάστημα, μέχρι να βγάλει το νάρθηκα, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 1 με 1,5 μήνα.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος στόπερ θα απουσιάσει από τους αγώνες της Εθνικής για το Nations League (24 και 27 Σεπτεμβρίου κόντρα σε Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τα τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου, πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ