ΑΕΚ, Πινέδα: Ο Μεξικανός έχει πει το “ναι” στην Μοντερέι, σύμφωνα με τον Σέζαρ Λουίς Μέρλο

Ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο υποστηρίζει πως ο Ορμπελίν Πινέδα έχει συμφωνήσει με την Μοντερέι και οι Μεξικανοί διαπραγματεύονται με την ΑΕΚ.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο υποστήριξε σε δημοσίευμά του πως ο Ορμπελίν Πινέδα έχει συμφωνήσει με την Μοντερέι του Ματίας Αλμέιδα και το μεξικανικό κλαμπ ανοίγει την club to club διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ.
Στο ίδιο άρθρο αναφέρεται πως ο Πινέδα έχει και προσφορά της Ένωσης για νέο συμβόλαιο, ωστόσο το σενάριο να επιστρέψει στην πατρίδα του είναι πιο κοντινό.
Εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, τότε τις επόμενες ημέρες το θέμα αναμένεται να κορυφωθεί μέχρι να καταλήξει στην πώληση ή την παραμονή του Μεξικανού μέσου στην Αθήνα.
O 30χρονος διεθνής είχε έρθει στην Ελλάδα στην ΑΕΚ το ’22 ως δανεικός από την Θέλτα και το καλοκαίρι του ’23 οι κιτρινόμαυροι τον αγόρασαν μ’ ένα ποσό κοντά στα 7.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Πινέδα και η ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει σε μία ρήτρα η οποία όμως για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει η ομάδα που θέλει να αγοράσει τον έμπειρο μέσο να πληρώσει άμεσα το ποσό και όχι σε δόσεις.