ΑΕΚ

ΑΕΚ: Περιμένοντας το "ντα" του Σλούτσκι

FILE In this Sunday, June 19, 2016 file photo Russia coach Leonid Slutsky attends a training session at the Stadium municipal in Toulouse, France. CSKA Moscow says coach Leonid Slutsky is to leave the club after Wednesdaty's Champions League game against Tottenham. (AP Photo/Andrew Medichini, file)
FILE In this Sunday, June 19, 2016 file photo Russia coach Leonid Slutsky attends a training session at the Stadium municipal in Toulouse, France. CSKA Moscow says coach Leonid Slutsky is to leave the club after Wednesdaty's Champions League game against Tottenham. (AP Photo/Andrew Medichini, file) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI, FILE

ΑΕΚ και Λεονίντ Σλούτσκι μίλησαν και πλέον το μόνο που απομένει είναι ο Ρώσος προπονητής να δώσει την απάντησή του στον Ίλια Ίβιτς. Αισιοδοξούν οι κιτρινόμαυροι για θετική έκβαση στο θέμα του 48χρονου τεχνικού.

Ίλια Ίβιτς και Λεονίτ Σλούτσκι συναντήθηκαν επί ολλανδικού εδάφους και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ανέλυσε την προοπτική των κιτρινόμαυρων στον Ρώσο προπονητή. Ο 48χρονος από την πλευρά του έδειξε να του αρέσει το πρότζεκτ που του παρέθεσε ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάμε για συνεργασία 1,5 έτους, αρκεί βέβαια ο Σλούτσκι να πει το "ναι" στην ελληνική πρόταση που έχει στα χέρια του. Ο Σλούτσκι, πάντως, έχει δεσμευτεί απέναντι στον Ίλια Ίβιτς ότι θα του απαντήσει εντός 48 ωρών, άρα η αναμονή για το αν θα γίνει... περεστρόικα στην Ένωση δεν θα είναι μεγάλη.

Η ΑΕΚ, βέβαια, δεν παίζει μόνη της στο θέμα Σλούτσκι. Τα ρωσικά Μέσα που έφεραν στο ρεπορτάζ της Ένωσης τον συμπατριώτη προπονητή τους, σημειώνουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της δικής τους χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Να μην ξεχνάμε ότι ο Λεονίτ Σλούτσκι είναι ένα από τα μεγαλύτερα προπονητικά ονόματα στην ρωσική πιάτσα, καθόλου τυχαία, λοιπόν, δεν τον τσεκάρουν ομάδες με γιγάντια μπάτζετ, όπως η Ντιναμό Μόσχας και η Ρούμπιν Καζάν.

Σημαντικό στην περίπτωση Σλούτσκι είναι και το τιμ του. Για παράδειγμα, βοηθοί του πρώην ομοσπονδιακού της Ρωσίας είναι οι δύο θρύλοι, Μπερεζούτσκι. Ο Βασίλι και ο Αλεξέι έχουν κατακτήσει... δυο καράβια τίτλους με την ΤΣΣΚΑ και από τότε που αποσύρθηκαν στο πλευρό του υποψηφίου προπονητή της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Σλούτσκι για τον πάγκο!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ