ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Εντσάμ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ με τη φανέλα της Σέλτικ
Ο Ολιβιέ Εντσάμ με τη φανέλα της Σέλτικ PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να τελειώσει η ΑΕΚ με την απόκτηση του Γάλλου μέσου Ολιβιέ Εντσάμ ο οποίος κατά πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ από την ΑΕΚ, μια μεταγραφική υπόθεση που είχε φέρει κατ' αποκλειστικότητα στο φως το SPORT24.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες μας, η Ένωση και ο ποδοσφαιριστής βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για συμφωνία καθώς ο παίκτης αφίχθη χθες στην Αθήνα και συνέφαγε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Κονέ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πείσει τον ίδιο και τον ατζέντη του -από ότι λέγεται μάλιστα θα υπάρξει μια πολύ γερή αμοιβή προς τον δεύτερο που μετριέται σε κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, εφόσον ολοκληρωθεί το deal- ότι είναι ένας καλός προορισμός για εκείνον και πως μέσα από αυτή την παρουσία του, θα εκτοξεύσει την καριέρα του και θα αποτελεί το σημείο αναφοράς της για τα επόμενα χρόνια.

Την Τετάρτη αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις για την απόκτησή του, μάλιστα λέγεται ότι αυτό θα γίνει με ελεύθερη μεταγραφή και όχι τελικά με αγορά, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η Ενωση έχει ακόμα λαμβάνειν σημαντικά ποσά από τη Σέλτικ για τη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ