ΑΕΚ

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Η προβολή του Λιούμπιτσιτς για το 3-2 και το ξέσπασμα του Αλμέιδα για την ανατροπή

Ο Λιούμπιτσιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα | 28 Φεβρουαρίου 2024
Ο Λιούμπιτσιτς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα | 28 Φεβρουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 από τον ΠΑΣ, αφού μετά από την ισοφάριση του Πόνσε στο 69ο λεπτό, έκανε το 3-2 με προβολή του Λιούμπιτσιτς στο 74ο λεπτό.

Η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45ο λεπτό από την γκολάρα του Τζίμα και σε ρόλο κυνηγού, όμως έδειξε ότι μπορεί να διαχειρίζεται τέτοιες δύσκολες καταστασεις και να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για αυτό χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά, με τον Πόνσε να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 69' και να ακολουθεί ανατροπή στο 74ο λεπτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με μία από τις αλλαγές της Ένωσης, τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά του Ελίασον, ο Χατζισαφί έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Λιούμπιτσιτς ακολούθησε ως τρέιλερ τη φάση, για να κάνει την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή και να κάνει το 3-2, προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στις εξέδρες αλλά και στον πάγκο όπου ο Αλμέιδα πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ