ΑΕΚ

ΑΕΚ: Παρουσία Μελισσανίδη οι υπογραφές με την Περιφέρεια για την OPAP Arena

Μελισσανίδης και Πατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης της υπογειοποίησης
Μελισσανίδης και Πατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης της υπογειοποίησης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το "παρών" στη συνάντηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής για την υπογραφή της σύμβασης για την OPAP Arena.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το "παρών" στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Περιφέρεια Αττικής για την παροχή hλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου, αξίας 14.274.193,50 ευρώ.

Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν γνωστή από χθες (17/06), με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να βρίσκεται στη συνάντηση, καθώς το αρχικό πλάνο ήταν να βρεθούν στο ραντεβού με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, οι στενοί του συνεργάτες.

Στη συνάντηση βρίσκονται ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς καθώς και εκπρόσωποι της Dimand.

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε μετά από την υπογραφή της συμφωνίας: "Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει να αργοπορήσει άλλο καιρό, εκφράζοντάς του την ελπίδα να αναρτηθεί γρήγορα η συμφωνία στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες: "Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες", με τον Περιφερειάρχη Αττικής να απαντάει γελώντας: "Για αυτό ο πρόεδρος έχει φτάσει εδώ! Δεν του αρκεί το ένα βήμα που γίνεται, πάει αμεσως στο δεύτερο. Το άγχος του όμως είναι δημιουργικό".

Τέλος το λόγο πήρε ξανά ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας: "Ο στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι το πιο όμορφο της Ευρώπης".

Η ατάκα του Μελισσανίδη για το Βοτανικό

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, χαιρέτισε τη στάση του Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος βοηθά στην επιτάχυνση των διαδικασιών λέγοντάς του: "Πολύ καλά κάνετε. Έτσι πρέπει. Και ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει γήπεδο. Και ο ΠΑΟΚ και όλες οι ομάδες. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, αυτό είναι το σωστό, δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο το δικό μας καλό".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ