ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΚ: Παράδοθηκε το πρώτο φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ανσαριφάρντ στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Ανσαριφάρντ στη φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ παρείχε την πρώτη της παρτίδα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους, στέλνοντας αγαθά πρώτης ανάγκης στο κέντρο συλλογής ειδών στη Νέα Μάκρη. Στήριξη στον πυρόπληκτο παλαίμαχο μέσο της ΑΕΚ, Κώστα Νικολαΐδη.

Η ΑΕΚ έδειξε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, στέλνοντας το πρώτο πακέτο βοήθειας, προς τους πυρόπληκτους σε συνεργασία με τους χορηγούς της ομάδας, στο Κέντρο Συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη.

Οι διαδικασίες ξεκίνησαν από την προηγούμενη Παρασκεύη (06/08), προκειμένου να είναι έτοιμη η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να βοηθήσει όσους ζημιώθηκαν από τις πυρκαγίες. Στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες προσφορές προς τους πυρόπληκτους.

Την αποστολή ηγήθηκαν ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Καραούζας με το υπεύθυνο διοργάνωσης αγώνων της ΑΕΚ, Ανδρέα Κτένα, οι οποίοι παρέδωσαν το πρώτο φορτηγό με τα είδη πρώτης ανάγκης.

Στήριξη στον Κώστα Νικολαΐδη από την ΠΑΕ και τους Παλαιμάχους

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τον παλάιμαχο άσο της Ένωσης, Κώστα Νικολαΐδη, ο οποίος ήταν ένας από τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στη Δροσοπηγή.

Οι πρώην συμπαίκτες του προσφέρθηκαν να τον βοήθησουν, στο πλαίσιο της φιλανθωπικής δραστηριότητας που διεξάγουν με φιλικά σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΚ, ήρθε σε επαφή με τον σύνδεσμο παλαιμάχων και θέλει να ηγηθεί και αυτή στην προσπάθεια που κάνουν για να στηρίξουν τον 77χρονο πρώην ποδοσφαιριστή. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα στηριχθεί οικονομικά ο Κώστας Νικολαΐδης.

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ