ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πάνω από 20.000 κόσμος στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αναμένεται να έχει δυναμική υποστήριξη από τους φιλάθλους της στο κρίσιμο ματς με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής, με τους κιτρινόμαυρους να υπολογίζουν παραπάνω από 20.000 φίλου τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ δίνει μεγάλη μάχη με τους Παναθηναϊκό και Άρη για την έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης τη νέα σεζόν και το ντέρμπι που θα δώσει το βράδυ της Κυριακής απέναντι στους πράσινους στο ΟΑΚΑ είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για την Ένωση.

Αυτό το γνωρίζει καλά και ο κόσμος της ομάδας και όλα δείχνουν πως οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα έχουν πολύ μεγάλη στήριξη, με πάνω από 20.000 φίλους της Ένωσης να δηλώνουν "παρών" στο κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους της ομάδας, η προπώληση των εισιτηρίων είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και playoffs, αφού εκτός από τα 16.000 διαρκείας, έχουν ήδη προπωληθεί 5.000 εισιτήρια και όσο πλησιάζουμε στο ματς η ζήτηση γίνεται ολοένα μεγαλύτερη.

"Αυτή την Κυριακή το μεγάλο μας ραντεβού είναι στο ΟΑΚΑ (19.30) για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Όλοι μαζί στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στην κρίσιμη τελευταία στροφή των play-offs για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου!

Η ώρα του κόσμου της ΑΕΚ! Και πάλι δίπλα της!

Χωρίς πλέον περιορισμούς, χωρίς την ανάγκη επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού, αλλά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία τη δική μας και του διπλανού μας.

Στηρίζουμε με τη φωνή μας, αλλά και προστατεύουμε με τη συμπεριφορά μας την ομάδα μας, όπως πάντα", αναφέρει μεταξύ άλλων η ΑΕΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, για τη σπουδαία αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ