STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Γιατί ο διαιτητής έδωσε την μπάλα στον Χατζισαφί μετά τη διακοπή στη φάση του γκολ της Ένωσης

Ο Αντόνιο Νόμπρε στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Ο Αντόνιο Νόμπρε στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο διαιτητής του αγώνα, Αντόνιο Νόμπρε, έδωσε την μπάλα στον Χατζισαφί μετά την διακοπή για τον Μπρινιόλι που βρέθηκε στο έδαφος σε μία φάση που οδήγησε στο γκολ του Πινέδα. Γιατί ο διαιτητής έδωσε την κατοχή σε παίκτη της ΑΕΚ μετά την επανεκκίνηση.

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Πινέδα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 68'. Η φάση αυτή δημιουργήθηκε μετά από επανέναρξη του παιχνιδιού έπειτα από διακοπή. Συγκεκριμένα στο 66' το ματς διεκόπη προσωρινά καθώς μια κροτίδα έσκασε στον αγωνιστικό χώρο και ο Μπρινιόλι έπεσε στο έδαφος.

Στην επανέναρξη ο διαιτητής έδωσε στον Χατζισαφί και εκείνος με τη σειρά του πάσαρε αριστερά στον Αραούχο. Ο Αργεντινός με κεφαλιά - πάσα βρήκε τον Πινέδα, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ωστόσο, δημιουργήθηκε ερώτημα γιατί ο διαιτητής έδωσε την μπάλα στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στην επανέναρξη.

Ο κανονισμός αναφέρει: "Ο διαιτητής αφήνει την μπάλα σε έναν παίκτη της ομάδας που ακούμπησε τελευταία την μπάλα στη θέση που την ακούμπησε. Όλοι οι άλλοι παίκτες πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση τεσσάρων μέτρων".

Ο Χατζισαφί ήταν ο τελευταίος παίκτης που ακούμπησε την μπάλα πριν ακουστεί το σφύριγμα του διαιτητή που διέκοψε το ματς. Η επαφή του Κώτσιρα ήρθε αφού ο Αντόνιο Νόμπρε είχε διακόψει το παιχνίδι κι έτσι στην επανεκκίνηση ο Πορτογάλος διαιτητής έδωσε την μπάλα στην ΑΕΚ.

Δείτε την Game Night:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ