ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κοντά και σε Τζαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζει γκολ σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Βέλγιο στο "Ρουά Μποντουέν", Βρυξέλλες | Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021
Ο Γιώργος Τζαβέλλας της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζει γκολ σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Βέλγιο στο "Ρουά Μποντουέν", Βρυξέλλες | Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολιβιέ Εντσάμ βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και η Ένωση έκλεισε και τον Γιώργο Τζαβέλλα για τα επόμενα δύο χρονιά.

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία και με τον Γιώργο Τζαβέλλα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ετήσιων απολαβών 400 χιλιάδων ευρώ.

Μάλιστα η ΑΕΚ θα καλύψει το buy-out που υπάρχει στον όρο του συμβολαίου του 33χρονου διεθνή στόπερ με την Αλάνιασπορ.

Οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να πέσουν την Παρασκευή (11/06), προκειμένου να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά για να μπορέσει ο Τζαβέλλας να επαναπατριστεί.

Ο Τζαβέλλας τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε 38 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 2 γκολ καιμια ασίστ. Το συμβόλαιο που είχε σε ισχύ με τους Τούρκους ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Στην Έλλαδα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο 40 φορές, πετυχαίνοντας 3 γκολ, ένα εκ των οποίων στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής μας με το Βέλγιο.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ