ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οργισμένος ο Μελισσανίδης με οπαδούς

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης EUROKINISSI

Ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθούσε να μάθει το πώς βρέθηκαν οπαδοί της ομάδας στο χώρο δίπλα από τη φυσούνα και είχαν την άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν οργισμένος με το θέμα της "εισβολής" των δυο οπαδών της ΑΕΚ εντός αγωνιστικού χώρου. Ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής μέρας μιλούσε με όλους όσοι μπορεί να έχουν σχέση με το συμβάν και με όλους τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ για να καταλήξει στο ποιος ή ποιοι ευθύνονται για αυτό.

Είναι ένα θέμα στο οποίο αναφέρθηκε εκτενώς και στην ομιλία του στους παίκτες στο ξενοδοχείο χαρακτηρίζοντας "ανεπίτρεπτο για την ΑΕΚ" αυτό που συνέβη και απαράδεκτο το να μην μπορούν οι παίκτες να μπουν κανονικά στη φυσούνα που οδηγεί στα αποδυτήρια, ανεξαρτήτως του ό,τι είχε συμβεί στο γήπεδο νωρίτερα. "Στην ΑΕΚ αυτά τα πράγματα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν" είπε χαρακτηριστικά.

Σε εκείνο το σημείο την ευθύνη ανέλαβε ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος είπε στον Μελισσανίδη ότι όταν τους φώναζαν από επάνω οι οπαδοί λέγοντάς τους "θέλουμε να σας μιλήσουμε μόνο", οι ίδιοι έδωσαν το ΟΚ να κατέβουν ένας-δυο προφανώς για να αποφορτιστεί η κατάσταση και μετά να πάνε στα αποδυτήρια. "Αυτό δεν έπρεπε να γίνει" επανέλαβε ο Μελισσανίδης επιμένοντας ότι ήταν πολύ κακό για την ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ