ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Όποιος δεν σεβαστεί τις υπουργικές αποφάσεις με τη Λαμία, τορπιλίζει τις προσπάθειες της ΑΕΚ"

ΑΕΚ: "Όποιος δεν σεβαστεί τις υπουργικές αποφάσεις με τη Λαμία, τορπιλίζει τις προσπάθειες της ΑΕΚ"
Το επετειακό σήμα της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια ιστορίας INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ζήτησε από τον κόσμο να μην πάει προς το γήπεδο της Λαμίας, καθώς έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση που απαγορεύει μετακίνηση φίλων της Ένωσης στο Αθανάσιος Διάκος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση αναφορικά με το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία στο Αθανάσιος Διάκος, από την οποία ζητά προς τον κόσμο να μην πάει στο γήπεδο.

Η αστυνομική διεύθυνση απαγόρευσε την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στη Λαμία, ενώ με υπουργική απόφαση απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς. Γι' αυτό και ζητά από τον κόσμο να μην προσεγγίσει το γήπεδο, για να μη θέσει σε κίνδυνο την ομάδα με κάποια τιμωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Φίλοι της ΑΕΚ

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως εκδόθηκε χθες Πέμπτη (22/2) υπουργική απόφαση κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Λαμία, για τον αγώνα με την τοπική ομάδα αύριο Σάββατο (24/2). Επιπλέον η υπουργική απόφαση απαγορεύει και την διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της ΑΕΚ!

Όλα αυτά σημαίνουν πως γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη να εισακουστεί η παράκληση μας σε προηγούμενη ανακοίνωση, για να μη προσπαθήσει κανείς φίλαθλος της ΑΕΚ να προσεγγίσει στο γήπεδο το Σάββατο.

Φίλοι της ΑΕΚ

Γνωρίζουμε όλοι πως με βάση το νέο πλαίσιο υπάρχει ήδη διοικητική ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρίας έδρας σε άλλη ομάδα για μια κροτίδα. Δεν μένει πλέον καμιά αμφιβολία πως όποιος δεν σεβαστεί το πλαίσιο που θέτουν οι υπουργικές αποφάσεις για τον αγώνα μας στην Λαμία, τορπιλίζει την προσπάθεια της ΑΕΚ για κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγο πριν την έναρξη των play offs.

Μην σκεφθείτε επιπόλαια, μην υποτιμήσετε τους κινδύνους! Μην ξεκινήσετε από άλλη πόλη για να πάτε στην Λαμία και μην πάτε στο γήπεδο αν είστε φίλαθλοι της ΑΕΚ από την Λαμία. Δεν θα μπορέσετε να εισέλθετε στο γήπεδο, θα δημιουργήσετε μόνο πρόβλημα στην ομάδα και σε σας τους ίδιους προσωπικά.

Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να το πούμε έτσι, αλλά αν επιχειρήσετε να προσεγγίσετε στο γήπεδο, όχι μόνο δεν προσφέρετε κάτι στην ΑΕΚ, αλλά την χτυπάτε. Εξυπηρετείτε το συμφέρον των αντιπάλων της.

Αυτό είναι το νομικό πλαίσιο, αυτές είναι οι υπουργικές αποφάσεις και οι αποφάσεις της αστυνομίας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Σας παρακαλούμε προστατέψτε την ΑΕΚ. Μείνετε το Σάββατο μακριά από το γήπεδο της Λαμίας.

Με την βεβαιότητα πως θα προστατέψουμε όλοι την ΑΕΚ, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και περιμένουμε να σας δούμε την προσεχή Τετάρτη στην OPAP Arena με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ