STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι πριν το 1-2 των φιλοξενούμενων

Η φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ με τον Βράνιες
Η φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ με τον Βράνιες PRINT SCREEN

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για σπρώξιμο του Μασούρα πάνω στον Βράνιες και πέναλτι λίγο πριν ο Ελ Αραμπί σκοράρει για το 2-1 του Ολυμπιακού.

Στο 34' της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ο Βράνιες έπεσε στον αγωνιστικό χώρο εντός περιοχής και ζήτησε πέναλτι από τον διαιτητή του αγώνα αλλά το ματς συνεχίστηκε.

Η ΑΕΚ ουσιαστικά διαμαρτύρεται για σπρώξιμο του Μασούρα εντός περιοχής στη φάση και μάλιστα αυτό ήταν και ποστάρισμα που έκανε στους λογαριασμούς της στα σόσιαλ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Μη χάσετε την Game Night για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σέντρα στις 21:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ