STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Σιμάνσκι ζήτησε πέναλτι για χέρι του Σισέ σε σέντρα από τα δεξιά

Η φάση με τη σέντρα του Σιμάνσκι στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός | 21 Νοεμβρίου 2021
Η φάση με τη σέντρα του Σιμάνσκι στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός | 21 Νοεμβρίου 2021 PRINT SCREEN

Στο 54' της αναμέτρησης ο Σιμάνσκι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και εν συνεχεία ο ίδιος αλλά ο Άμραμπατ διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Σισέ.

Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι και σε φάση στο 54' της αναμέτρησης όταν ο Σιμάνσκι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά για χέρι του Σισέ με τη μπάλα να βρίσκει στον αμυντικό των ερυθρόλευκων. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στην αναμέτρηση.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ