ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Νταντσένκο στη Ζόρια

Ο Όλεγκ Νταντσένκο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Όλεγκ Νταντσένκο στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Όλεγκ Νταντσένκσο στη Ζόρια με τη μορφή δανεισμού για 1.5 χρόνο, ενώ στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουκρανική Ζόρια Λουχάνσκ, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει τη σύναψη της συμφωνίας για τον δανεισμό του Ουκρανού μπακ για ενάμιση χρόνο, με τη Ζόρια να έχει δικαίωμα αγοράς, μετά το πέρας του δανεισμού.

Έτσι η ΑΕΚ απαλλάχθηκε από ένα από τα συμβόλαια - βαρίδια, μιας και ο Ουκρανός μπακ δεν υπολογίζεται. Τις επόμενες ημέρες θα λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Ινσούα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ένωση.

"Στην ουκρανική Ζόρια Λουχάνσκ θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ολεγκ Νταντσένκο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με την ουκρανική ομάδα για την παραχώρηση του Ουκρανού δεξιού μπακ με δανεισμό ενάμισι έτους και δικαίωμα αγοράς από τη Ζόρια.

Ολεγκ, σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ