ΑΕΚ: Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Μάρκο Νίκολιτς άφησε εκτός αποστολής για την αετομαχία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τον Θωμά Στρακόσα, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Δημήτρη Καλοσκάμη.
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ μάχεται με τον ΠΑΟΚ (13/05, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) στην Τούμπα στο ντέρμπι Δικεφάλων της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, με τους “ασπρόμαυρους” να “καίγονται” για τη 2η θέση που οδηγεί στο Champions League.
Μία ώρα περίπου πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της Ένωσης, καθώς επίσης και οι παίκτες που βρίσκονται στον πάγκο, στους οποίους δεν περιλαμβάνονται τρεις παίκτες.
Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Νίκολιτς άφησε εκτός αποστολής τους Θωμά Στρακόσα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Δημήτρη Καλοσκάμη.
Μάλιστα, αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος που χάνει φέτος ο διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας, καθώς αγωνίστηκε βασικός τόσο στα 26 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας όσο και στα πέντε των playoffs της Stoiximan Super League.
Τη θέση του στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πήρε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που είχε να αγωνιστεί από τις 14 Ιανουαρίου και την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με 1-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Μπρινιόλι, Ρότα, Βίντα, Ρέλβας, Πενράις, Πινέδα, Μαρίν, Ζοάο Μάριο, Κοϊτά, Βάργκα, Ζίνι.
Αναπληρωματικοί: Αγγελόπουλος, Μουκουντί, Πήλιος, Γκεοργκίεβ, Γκρούγιτς, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Περέιρα, Σαχαμπό, Κουτέσα, Γιόβιτς, Ελίασον.