ΑΕΚ: Οι δρόμοι της Νέας Φιλαδέλφειας στολισμένοι με τα πρωταθλήματα της Ένωσης και το “μήνυμα του τίτλου”

Η ΑΕΚ γιορτάζει με μεγαλοπρέπεια την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το εορταστικό κλίμα γίνεται αντιληπτό και στο δρόμο προς την Allwyn Arena, με τις κολώνες έξω από τον σταθμό του Περισσού να είναι στολισμένες με banners από τα πρωταθλήματα και το “μήνυμα τίτλου” του Μάρκο Νίκολιτς.
Η ΑΕΚ μπήκε ως πρώτη στα playoffs έχοντας αέρα δύο πόντων από τον Ολυμπιακό και τριών από τον ΠΑΟΚ και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, με την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς να είναι εντυπωσιακή και να κλειδώνει τον τίτλο από την περασμένη Κυριακή, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Stoiximan Super League.
Ο κόσμος της Ένωσης έζησε μοναδικές στιγμές μετά από το τέλος του αθηναϊκού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με το γκολ του Ζοάο Μάριο στις καθυστερήσεις να κλειδώνει το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ενώ πλέον μετράει αντίστροφα για το ματς με τον Ολυμπιακό (17/5, 19:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE MATCHCENTER SPORT24) και τη φιέστα τίτλου που θα ακολουθήσει.
Έξι ώρες πριν από τη σέντρα η Νέα Φιλαδέλφεια είχε κιτρινίσει, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται έξω από το γήπεδο και να κατακλύζει την μπουτίκ για μία μπλούζα των πρωταθλητών, με την τρέλα και τον ενθουσιασμό για τον τίτλο να αποτυπώνεται και εκτός γηπέδου.
Συγκεκριμένα έξω από τον σταθμό του Περισσού, με τις κολώνες να είναι στολισμένες με banners από τα πρωταθλήματα της Ένωσης αλλά και το μότο του Μάρκο Νίκολιτς “υπομονή, επιμονή, πίστη και πάθος” που αποτέλεσε διαρκή πηγή έμπνευσης καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν για την κιτρινόμαυρη ποδοσφαιρική οικογένεια.