ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος εγκαινιάζει το Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης το Σάββατο

ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος εγκαινιάζει το Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης το Σάββατο
AEK FC

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της Ένωσης στην OPAP Arena, με τον Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα.

Λίγες μέρες μετά την γιορτή για τα 100 χρόνια της ιστορίας της, η ΑΕΚ θα ανοίξει τις πύλες του Μουσείου Ιστορίας στην OPAP Arena, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12:00.

Ο Θωμάς Μαύρος θα είναι εκείνος που θα κόψει την κορδέλα, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA «Αγιά Σοφιά» καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ