ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Σβάρνας μόνιμα στη Ράκοβ, το ποσό που παίρνει η Ένωση

Ο Στράτος Σβάρνας
Ο Στράτος Σβάρνας RAKOW.COM

Η Ράκοβ ενεργοποίησε το buy-out του Στράτου Σβάρνα και απέκτησε τα δικαιώματα του παίκτη που αγωνιζόταν δανεικός από την ΑΕΚ στους πρωτοπόρους του πολωνικού πρωταθλήματος.

Ο Στράτος Σβάρνας έγινε και τυπικά παίκτης της Ράκοβ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στους Πολωνούς με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Οι εμφανίσεις του οδήγησαν το σύλλογο στην ενεργοποίηση του buy-out, το οποίο σημείωνε ο Αντώνης Οικονομίδης στο SPORT24 από τον περασμένο Νοέμβριο ανέρχεται σε 800.000 ευρώ.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την υπογραφή του Σβάρνα με ένα αστείο VIDEO, στο οποίο ο παίκτης... κλέβει μία μηχανή κουρέματος του γκαζόν, με την οποία αποτυπώνει τον αριθμό της φανέλας του (ο αριθμός 4) στο κέντρο του γηπέδου του συλλόγου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ μέρος του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Αυτός ήταν ο στόχος από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος με εμπιστεύτηκε. Οι φίλαθλοι επίσης με εμπιστεύονται και το έκαναν. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο, οπότε του χρόνου θέλω να παίξω σε ομίλους της Ευρώπης και να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο αυτήν την εμπειρία", δήλωσε ο 25χρονος διεθνής.

Ο Σβάρνας μαζί με τον Γιάννη Παπανικολάου οδηγούν την Ράκοβ στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας χτίσει διαφορά οκτώ βαθμών έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

TAGS ΑΕΚ ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ