ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πινέδα θέλει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους συμπατριώτες του

ΑΕΚ: Ο Πινέδα θέλει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους συμπατριώτες του
INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα σε δηλώσεις του στο Μεξικό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι χαρούμενος με αυτό που πέτυχε με την ΑΕΚ και θέλει να αποτελέσει παράδειγμα για τους συμπατριώτες του.

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ ίσως στην ιστορία της, καθώς η Ένωση τον αγόρασε με κανονική μεταγραφή από τη Θέλτα έναντι 6.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μεξικανός μέσος αυτή τη στιγμή έχει υποχρεώσεις με την εθνική Μεξικού για το Gold Cup και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για όσα έκανε με την Ένωση, τονίζοντας ότι θέλει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τους συμπατριώτες του, ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να μην επιστρέφουν κατευθείαν στο Μεξικό, αλλά να προτιμούν ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ακόμα και πιο χαμηλού επιπέδου.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδό τους, κάτι που συνέβη και με τον ίδιο στην ΑΕΚ.

"Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που έχω κάνει, πάντα προσπαθούσα να χτυπάω πόρτες σε άλλα μέρη και να είμαι παράδειγμα για να τους ενθαρρύνω να χτυπούν πόρτες και θα ήταν ωραίο να τους δούμε εκεί γιατί θα μας βοηθήσει στην Εθνική Μεξικού", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πινέδα αναφερόμενος στην πορεία του στην Ευρώπη.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ