ΑΕΚ: Ο Πήλιος αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Αλβανίας για τα προκριματικά του Μαρτίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Σταύρος Πήλιος αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Αλβανίας για το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία στα τέλη Μαρτίου.
Εδώ και καιρό υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον Σταύρο Πήλιο και τον Σιλβίνιο για την προοπτική να κληθεί ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ στην Εθνική Αλβανίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αλβανία, ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να συμπεριλάβει τον Πήλιο στις κλήσεις του Μαρτίου, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Πολωνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Albania Team, ο Πήλιος θα φέρει το επώνυμο Πίλο στη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας, καθώς αυτό είναι το όνομα που αναγράφεται στο αλβανικό του διαβατήριο. Ο Πήλιος είναι γεννημένος στην Ελλάδα από μετανάστες γονείς, με καταγωγή από το χωριό Δέλβινο κοντά στο Αργυρόκαστρο.