ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Νταντσένκο γλίτωσε την επέμβαση, αισιοδοξία ότι από την άλλη εβδομάδα θα μπει στις προπονήσεις με τη Ζόρια

Ο Όλεγκ Νταντσένκο στο Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ
Ο Όλεγκ Νταντσένκο στο Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ EUROKINISSI

Σημαντική είναι η βελτίωση που έχει σημειώσει η κατάσταση της υγείας του Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ δεν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ υπάρχει κι αισιοδοξία ότι από την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσει να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ζόρια.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο υπέστη τριπλή ανακοπή στην προπόνηση της Ζόρια την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ενώ βρισκόταν στην Τουρκία για την προετοιμασία της ουκρανικής ομάδας.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, μεταφέρθηκε αεροπορικώς με λίαρ τζετ από την Αττάλεια στη Αθήνα, με την ΑΕΚ να αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ό,τι έχει να κάνει με τη νοσηλεία του.

Ο Νταντσένκο υποβλήθηκε σε πολλές εξετάσεις κι εν συνεχεία έκανε καυτηριασμό στην καρδιά, ενώ τοποθετήθηκε ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς του.

Έτσι, θα μπορούν οι γιατροί της ομάδας από την Ελλάδα να έχουν καθημερινή εικόνα για την λειτουργία της, ενώ εκείνος θα βρίσκεται στην Ουκρανία.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη, με τον ποδοσφαιριστή να γλιτώνει την επέμβαση για την εμφύτευση απινιδωτή. Μάλιστα, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι από την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσει να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ζόρια.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ