ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μπουά ξανά στη σκέψη της

Ο Κέβιν Μπουά με τη φανέλα της Βασιλείας κόντρα στον Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι
Ο Κέβιν Μπουά με τη φανέλα της Βασιλείας κόντρα στον Ζιντσένκο της Μάντσεστερ Σίτι 2018 RUI VIEIRA / AP PHOTO

Ο Ελβετός αριστερός μεσοεπιθετικός, Κέβιν Μπουά, είχε απασχολήσει την ΑΕΚ και το καλοκαίρι του 2020, όταν επέλεξε να δοκιμάσει τον ισπανικό δρόμο, δοκιμάζοντας στη Λεγανές.

Μια γνώριμη φιγούρα επέστρεψε στη μεταγραφική καθημερινότητα της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον 27χρονο Κέβιν Μπουά, ο οποίος είχε απασχολήσει την Ένωση και πέρυσι.

Είναι μία περίπτωση πολύ προσιτή οικονομικά καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος και θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό συμπλήρωμα για την αριστερή πτέρυγα, εκεί όπου και αγωνίζεται.

Στο χώρο αυτό η ΑΕΚ διαθέτει πλέον μόνο τον Χρήστο Αλμπάνη, καθώς ο Μπουαμέρ Τάνκοβιτς προορίζεται για πιο κεντρικούς ρόλους από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να την προχωρήσουν εφόσον ανάψει το πράσινο φως και ο προπονητής, κρίνοντας πρώτα αν έχει ή όχι τα στοιχεία που ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παρουσιάσει.

Την περασμένη σεζόν, ο Μπουά αγωνίστηκε με τη Λεγανές στη Β' Ισπανίας, έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πολύ καλύτερα τα είχε πάει την προηγούμενη σεζόν (2019-20), όταν ως παίκτης της ελβετικής Βασιλείας είχε αγωνιστεί σε 30 ματς, με 10 γκολ και 8 ασίστ.

Παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και στα 27 του ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα καθώς η Λεγανές δεν κατάφερε την επιστροφή της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Εχει γενικώς ως σήμερα μια πολύ αξιοπρόσεχτη καριέρα, με 242 επίσημα ματς, 53 γκολ και 52 ασίστ, απόδειξη του ότι είναι καλός τόσο ως εκτελεστής, όσο και ως δημιουργός.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ