ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ

LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports

Έπειτα από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Μάριου Ηλιόπουλου, η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία αναμένεται να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ, έπειτα από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Μάριου Ηλιόπουλου.

Συγκεκριμένα, από τις 30 Ιανουαρίου έχει αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ, με κωδικό αριθμό καταχώρισης 5927570 το από 28/01/2026 πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία προχωρά σε έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ποσού 10.000.000 ευρώ, άνευ εξασφαλίσεων και μηδενικού επιτοκίου.

Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2025, είχε γίνει αντίστοιχη ΑΜΚ στην ΠΑΕ ΑΕΚ από τον Μάριο Ηλιόπουλο ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ, όπως είχε αποφασιστεί από τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας από τον Δεκέμβρη του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ