ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ θα επιστρέψει στην Κράσνονταρ, σύμφωνα με ρωσικό μέσο

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ INTIME

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος έφτασε στην ΑΕΚ τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Κράσνονταρ σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Sport Express.

Η ΑΕΚ επωφελήθηκε από το γεγονός πως η ρωσική Κράσνονταρ διέκοψε προσωρινά το συμβόλαιο του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ τον περασμένο Μάρτιο λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και τον έκανε δικό της, από τη στιγμή που -σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της FIFA- ο παίκτης είχε το δικαίωμα να βρει ομάδα για να ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sport Express ωστόσο, ο διεθνής Πολωνός μέσος δεν θα παίξει άλλο για την Ένωση τη νέα σεζόν, καθώς έχει αποφασίσει να γυρίσει στη Ρωσία και στην Κράσνονταρ.

Ο 32χρονος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην ΑΕΚ και κατέγραψε στο δεύτερο μισό με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων εννέα συμμετοχές, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Το συμβόλαιο του Κριχόβιακ με τη ρωσική ομάδα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Θυμίζουμε ότι έχει φορέσει και τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2016 από τη Σεβίλλη για το ποσό των 27.5 εκατομμυρίων ευρώ. Στη Γαλλία έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπορντό, την Ναντ και τη Ρεμς, πριν να μετακομίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Έχει αγωνιστεί και στην Γουέστ Μπρομ, πριν να μετακινηθεί στη Ρωσία για την Λοκομοτίβ Μόσχας και την Κράσνονταρ.

Έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο τρόπαια του Europa League με τη Σεβίλλη, ένα κύπελλο Γαλλίας, ένα Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ με τους Παριζιάνους. Είναι διεθνής και με την Πολωνία, με την οποία έχει 86 συμμετοχές.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΛΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ