ΑΕΚ: Ο Καλοσκάμης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, από τη Δευτέρα μπαίνει σε φουλ ρυθμό

Ευχάριστα νέα είχε η προπόνηση της Τρίτης (26/08) για την ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Καλοσκάμης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά χωρίς επαφές. Τη Δευτέρα αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό, με την επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι πλέον θέμα χρόνου.
Ο Δημήτρης Καλοσκάμης φέρει με διαφορά τον τίτλο του πιο άτυχου παίκτη στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ, καθώς μετά το δεύτερο επίσημο φιλικό στην Ολλανδία, νίκη της Ένωσης με 4-1 επί της Μπέρσχοτ, υπέστη κάταγμα στην αριστερή του κλείδα.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα, μπήκε στο χειρουργείο και περίπου 50 ημέρες μετά η αποθεραπεία του έχει πάει εξαιρετικά, με συνέπεια τα έρθουν τα πρώτα “κιτρινόμαυρα” χαμόγελα.
Ο Καλοσκάμης πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης του Δικέφαλου την Τρίτη (26/08), αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποφεύγει τις επαφές στις ασκήσεις.
Αυτό σημαίνει ότι εάν όλα πάνε καλά από τη Δευτέρα (01/09) θα μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και θα μετράει πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ.