ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο ατζέντης του Ντι Φραντσέσκο "μαρτύρησε" την επίσκεψη στα Σπάτα

Roma coach Eusebio Di Francesco looks out during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Roma coach Eusebio Di Francesco looks out during a Group G Champions League soccer match between Real Madrid and Roma at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 19, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2018 MANU FERNANDEZ / AP PHOTO

Ο ατζέντης του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο επιβεβαίωσε μέσω Instagram το ταξίδι στην Αθήνα για να συζητήσει με την ΑΕΚ. Το story που μαρτύρησε τις επαφές με την Ένωση.

Το SPORT24 αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 14 Απριλίου το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι πληροφορίες των Βαγγέλη Αρναούτογλου και Αντώνη Οικονομίδη έκαναν μάλιστα λόγο για παρουσία των εκπροσώπων του στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσουν δια ζώσης με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν με έμμεσο τρόπο από τον εκπρόσωπο του 52χρονου τεχνικού. Πώς; Μέσω του Instagram. Ο Αλεσάντρο Φαβάρο ανέβασε story έξω από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, καταδεικνύοντας με τον πλέον προφανή τρόπο πως υπάρχει καπνός ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ΑΕΚ να αναζητεί έντονα εδώ και μερικές ημέρες τον άνθρωπο που θα "χτίσει" την ομάδα της επόμενης σεζόν.

ΑΕΚ: Ο ατζέντης του Ντι Φραντσέσκο "μαρτύρησε" την επίσκεψη στα Σπάτα
TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ