ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Αλμπάνης οδεύει ως δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο Αλμπάνης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράγκα
Ο Αλμπάνης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράγκα INTIME

Στην Κύπρο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αλμπάνης, καθώς η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον δανεισμό του 26χρονου εξτρέμ.

Όλα δείχνουν πως στην Κύπρο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρήστος Αλμπάνης. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον δανεισμό του 26χρονου εξτρέμ.

Μάλιστα, ο Αλμπάνης ήταν εκείνος που ζήτησε να συνεχίσει κάπου αλλού, ώστε να βρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, και ο επόμενος σταθμός του όλα δείχνουν πως θα είναι η ομάδα της Κύπρου.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως η ΑΕΚ έχει γεμίσει στις "πτέρυγες" με τις προσθήκες των Νορντίν Αμραμπάτ και Στίβεν Ζούμπερ, επομένως ο χρόνος του τη νέα σεζόν θα ήταν μειωμένος. Σύμφωνα με το SPORT24, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός και ο Τάνκοβιτς για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ο Αλμπάνης αγωνίζεται στην ΑΕΚ απ' το 2018, ενώ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Συνολικά, με τη φανέλα της Ένωσης μετράει 80 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με επτά γκολ και πέντε ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ