ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΑΕΚ: Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα της Ένωσης μετά την αναβολή του αγώνα με την Ντίναμο

Η OPAP Arena στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Η OPAP Arena στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η προγραμματισμένη για σήμερα (8/8) αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League αναβλήθηκε μετά την δολοφονία του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια και η UEFA ανακοίνωσε τις δύο πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

ΑΕΚ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ ήταν προγραμματισμένο να κοντραριστούν σήμερα (8/8) για τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο ο αγώνας αναβλήθηκε μετά τη δολοφονία του αδικοχαμένου φίλου της Ένωσης στα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η UEFA ανακοίνωσε πως η αναβληθείσα αναμέτρηση θα διεξαθχεί μετά το παιχνίδι στην Κροατία και συγκεκριμένα στις 18 ή στις 19 Αυγούστου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πάμε σε αναβολή της πρεμιέρας των κιτρινόμαυρων στο πρωτάθλημα, καθώς στις 19 του μήνα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετώπιζε τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League όπως είχε αρχικά ορισθεί.

Τα δεδομένα πλέον έχουν ανατραπεί, καθώς το ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ αναμένεται να συμπέσει με εκείνο του πρωταθλήματος και συνεπώς θα οδηγηθούμε σε αναβολή της αναμέτρησης με την ομάδα του Αγρινίου.

Επομένως, η διοργανώτρια αρχή θα πρέπει να ορίσει εκ νέου το παιχνίδι και φυσικά να βρεθεί το κατάλληλο κενό στο καλεντάρι με βάση και το υπόλοιπο πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ