ΑΕΚ

ΑΕΚ: Να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα playoffs

Ο Σέρχιο Αραούχο
Ο Σέρχιο Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια της Super League Interwetten κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (06/03, 19:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) και θέλει να κλείσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, μπαίνοντας με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα playoffs. Τα πλάνα του Οφρυδόπουλου για το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Η δικαίωση του Άρη από το CAS και επιστροφή των έξι βαθμών του έχει βάλει σε μπελάδες την ΑΕΚ, αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ καλείται να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (06/03, 19:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24), προκειμένου να ανασάνει ενόψει και των playoffs.

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερο για τον κιτρινόμαυρο οργανισμό, καθώς στο "πλευρό" της ομάδας δεν θα είναι ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος παραιτήθηκε και έβαλε τέλος στην περίπου εννεαετή θητεία του, ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Απέναντί της βρίσκει μια ομάδα από την οποία αν γνωρίσει την ήττα θα την αντιμετωπίσει και στα playoffs (εκτός και αν δικαιωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα). Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, μιας και οι Αρκάδες θα τα παίξουν όλα για όλα για τα playoffs, ενώ η Ένωση θέλει να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, να πάρει την πρώτη της νίκη με τον Οφρυδόπουλο στο τιμόνι και να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά.

Ο Οφρυδόπουλος έχει στην διάθεσή του τον Ντάρκο Γέβτιτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ωστόσο δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γιώργος Κορνέζος, προκειμένου να καλύψει τα κενά στην άμυνα με τις απουσίες στα μετόπισθεν.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Ρότα, Βράνιες και Λε Ταλέκ, όπως και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα προφυλαχθεί με τους Αρκάδες. Εκτός φυσικά παραμένει και ο Στάνκοβιτς, ο οποίος όμως αναμένεται να προπονηθεί κανονικά τη Δευτέρα (07/03), αλλά και ο Γαλανόπουλος.

Το πλάνο του Οφρυδόπουλου για την ενδεκάδα

Με βάση λοιπόν τις απουσίες αλλά και τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας. Η τετράδα της άμυνας θα αλλάξει κατά το ήμισυ σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Μισελέν θα αντικαταστήσει τον Ρότα και ο Μήτογλου θα παίξει στο πλάι του Τζαβέλλα, με τον Μοχαμάντι να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στον άξονα το δίδυμο του Σιμόες με τον Σιμάνσκι δεν αλλάζει, παρόλο που δεν είναι όσο αποτελεσματικό θα ήθελαν στην ομάδα. Ο Μάνταλος θα αγωνιστεί εκ νέου στο "10", ο Τσούμπερ θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Άμραμπατ να αγωνίζεται στα δεξιά, ενώ ο Αραούχο θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ