ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μερική ρήξη τένοντα ο Μπακάκης, έξω για δύο εβδομάδες

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο Μπακάκης στον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπακάκης υποβλήθηκε σε μαγνητική για τον τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη τένοντα στο δεξί πόδι.

Άσχημα τα νέα για την ΑΕΚ, καθώς ο Μιχάλης Μπακάκης θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι με τη Γεωργία.

Ο 30χρονος ακραίος αμυντικός υπέστη μερική ρήξη τένοντα στο δεξί τετρακέφαλο και έτσι δε θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (04/04) για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, ενώ θα απουσιάσει και από τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Έλληνας ακραίος αμυντικός να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΛΑΤΣΙ

Στη σημερινή (02/04) προπόνηση ο Ζίγκα Λάτσι αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό ραπτικό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπέστη κάποιο τραυματισμό και φυσικά για πόσο καιρό θα είναι εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ